Skip to content
June 18, 2012 / edgarstein

Mod of the week, episodul 1; probabil singurul

Mai știți vorba aia “N-ai înțeles nimic!”. Bun. N-ai înțeles nimic, cititorule, din Doom. Știu ca l-ai jucat măcar o data la vecinu’ acasă sau erai boss ca mine si îl aveai pe PC, cert e că l-ai jucat. Doom e o constantă în viața oricui ca viteza luminii in vacuum și spre deosebire de aceasta, Doom e distractiv.

Dar Doom ascunde ceva interesant sub capotă, ceva ce majoritatea pricepuților în statul in beci știu foarte bine. Motorul grafic pe care rulează are un caracter modular. Asta se traduce prin “ușor modabil”. Mai pui că motorul grafic idtech1 (depinde de la ce joc numeri, idtech) a fost atins si manipulat mai des ca un minor in corul catolic imaginea publică a lui Cătalin Botezatu. Ca urmare, azi avem jocuri întregi nascute din acelasi joc pe care l-am jucat cu toții.

BRUTAL DOOM

De fapt despre asta vroiam sa vă vorbesc. E o modificare totală a primelor doua jocuri Doom, facută de niște baieți care au jucat jocurile și au înțeles ce trebuie. Needs moar blood!!!

Am accidental totul!

Am accidental totul!

Fiecare inamic, când e atins de orice proiectil/glonț, scoate din sine sânge cu puterea a 9000 de victime in filme B japoneze. Toate armele din vechiul Doom au fost modificate intr-un fel pornind de la sprite-ul pe care-l vezi pe ecran până la modul de foc, majoritatea au și zoom modern de genul MW1,2,3,infinit (crosshair view). Nivelul de dificultate e și el pus pe regim de cocaină si speed. Mori la fel de des ca si lighioanele pe care le împuști, ceea ce mă face cald pe dinăuntru (37+1 grade Celsius).

Concluzie?

Se download-ează acum altfel se stropește cu furtunul! [Click aici]

PS: Doar “cacodemons”-ișii au sange albastru.

ZOMG, I need to play this *subliminal message*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s