Skip to content
May 11, 2011 / edgarstein

Buletin de București

Douazeci si unu de ani de trait in cloaca asta de Bucuresti m-au invatat multe chestii, mi-au intarit scrotul si mi-au dat imunitate la miros de pisat pe felie de paine lasata pe jos la piciorul imputit al unui boschetar. E misto la oras, unde mai pui ca-i si capitala.

1: Cersetorii nu iti vor banii, vor doar sa te iubeasca.

Daca ai venit de peste gardul civilizatiei (a se intelege, nu capitala), poate la studii sau la vreo ruda cu mostenire, si vezi un om imputit cu mana intinsa pe trotuar, afla ca iti vrea compasiunea. Mana este un gest de prietenie intinsa spre tine. Cere sa apropii si tu palma de a lui. Nu ezita, toti cersetorii au o punga cu aur ascunsa in buzunar si vor s-o imparta cu necunosutii prietenosi. Daca, dupa ce l-ai iubit, nu iti ofera nimic in schimb, ia ce apuci. De obicei sunt cateva monede pe langa ei, alea-s premiul de consolare.

2: Vara in autobuz e vis.

Afara-s 40 de grade si iti transpira flocii? Vrei sa ai senzatii tari? Nu da banii pe bungie jumping, Bucurestiul iti ofera la dispozitie propia linie de Transport in Extrem!!!!! Terminatiile nervoase de la nivelul encefalului iti vor fi bombardate cu particule de DUHOARE si iti vor transforma mintea intro punga de hartie. Vei fi total schimbat de experienta si vei putea povesti prietenilor care, probabil, inca au dileme despre care deget scoate biluta din nas mai eficient. Traiesti o viata banala mergand pe jos sau cu bicicleta. Cacat, cine vrea sanatate cand poti sa ai EXTREM?

3: Vitan noaptea = CHAMPS-ÉLYSÉES

Unicul loc din capitala asta magnifica unde, dupa ce apune soarele, moda si atitudinea ies in strada. Decolteuri in locuri in care nu ti-ai imaginat vreodata ca este posibil, pe barbati! Localicii raspunt pozitiv la afirmatii despre echipa de fotbal locala. Un pont mic; cuvantul “muie” inseamna față în dialectul local. Fața reprezinta omul in esenta, este o oglindire a caracterului sau; echipele de fotbal sunt adesea asociate cu fața locului.

ex: “Buna prietene! Este o zi minunata pentru o plimbare. Muie Steaua! (raspicat)”

4: Necunoscuții vor să-ți știe povestea vieții.

Ești de la țară si nu știi pe nimeni in bucurești? No problem! Plimbă-te pe Magheru si ia primul om la discuții. Povestește-i cum ai crescut tu intr-un mediu bogat in oxigen si datorită căruia vei trăi cu 10 ani mai mult. Cum ai invățat tu in ciuda tentațiilor din jurul tău. Cum dracu poate rezista cineva să sa studieze pentru BAC când e vaca gata de muls? Tu ai făcut-o și esti mândru de asta. Nu te sfii să o spui.

Toată lumea știe ca prin muncă și perseverența se reușeste in cercurile academice. Linia fină care vă deosebeste de mineri e vagă și greu de distins.

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. iri / May 11 2011 1:00 pm

    bai, din pacate chiar ai dreptate :)) avand in vedere ca un cersetor o data m-a luat in brate, e clar ca sunt plini de iubire si voie buna. viata in autobuz? ce pisi, pe la tine nu trec alea noi cu aer conditionat? rau e sa stai la mama naibii :-s. vitan? e landmark, primul mall din bucuresti. necunoscutii? they’re the best part :x:x:x

    serios acum, cum poate cineva sa nu ne iubeasca orasul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s